Paris Saint-Germain (PSG) har angiveligt lagt en ny kontrakt på bordet for at holde på stjernen Kylian Mbappé og forhindre et skifte til Real Madrid.

Den franske angriber, som har været et varmt emne i transfermarkedet, står over for en afgørende beslutning om sin fremtid.

I et forsøg på at sikre Mbappés troskab har PSG fremlagt en toårig forlængelse af hans nuværende aftale, der udløber til sommer.

Denne nye aftale vil ifølge Le Parisien indbringe Mbappé en årsløn på svimlende 596,5 millioner kroner, hvilket over to år løber op i en samlet indtjening på omkring 1,2 milliarder kroner.

Den 25-årige Mbappé har længe været kædet sammen med en transfer til den spanske gigant Real Madrid, og rygterne har taget til i styrke efter skriverier fra den italienske transferjournalist Fabrizio Romano om, at parterne nærmer sig hinanden.

PSGs seneste træk viser dog, at klubben er fast besluttet på at beholde deres franske juvel, selvom det kræver en økonomisk indsats af de sjældne.

Mbappés beslutning er stadig uvis, og fodboldverdenen venter spændt på, om han vælger de sikre rammer i Paris, eller om drømmen om at tørne ud for Real Madrid vejer tungere.