Paris-Saint Germain er foruden en håndfuld nøglespillere, når de møder De Røde Djævle, når de tørner sammen i næste uge.

Thomas Tuchel taler ud om sit underbemandede mandskab, der er plaget af skader. De skal møde Manchester United i Champions League i næste uge, og han har måske blot 11 spillere til rådighed.

Paris-Saint Germain er kommet i samme gruppe som Manchester United, RB Leipzig og Istanbul Basaksehir i Champions League-gruppespillet.

Blandt favoritterne

De kæmpede sig hele vejen til finalen, hvor de led et nederlag til Bayern München. De anses dog som værende blandt favoritterne til trofæet igen i går.

De åbner ballet, når de møder Manchester United i næste uge. De varmer op til opgøret med en kamp mod Nimes i Ligue 1 i den kommende weekend.

Den tyske cheftræner giver dog udtryk for, at han ikke kan stille med stærkeste mandskab, da også helt store profiler som Neymar og Kylian Mbappe, der begge er ved at komme sig over skader. Marqinhos, Julian Draxler, og Colin Dagba er tvivlsomme.

Everton-lejesvænd kan komme i spil

Træneren siger også, at Danilo Pereira og Marco Verratti kan ende med at se med fra sidelinjen, hvor førstnævnte kan være tvunget til at isolere sig selv, efter at have været i kontakt med Cristiano Ronaldo. Verratti tilser en skade, efter at have optrådt for Italien.

“Vi mangler for mange spillere. Det bliver svært at finde en startopstilling mod Nimes, og det er den bedste forberedelse, vi får til United-kampen.”

PSG har hentet Moise Kean i Everton på en lejeaftale, og han kunne komme i spil ifølge træneren.

“Ja, det er muligt, han komme i spil. Han komme til klubben, og vi vil gerne have bare én træning med ham.”