Paris Saint-Germain kan ende med at tage afsked med Mauricio Pochettino til sommer. Derfor er de gået på jagt efter en afløser for den argentinske træner.

Der har været mange forlydender om, at Mauricio Pochettino ønsker at forlade Paris Saint-Germain til sommer. Efter sigende skulle han være interesseret i at vende retur til Premier League.

Da der er en chance for, at han forlader den franske klub til sommer, er de nødt til at finde en passende afløser. I denne forbindelse er de blevet kædet sammen med flere prominente navne.

Nu skriver italienske Tuttosport, at Pochettinos afløser potentielt kan være at finde i Serie A. Mediet hævder nemlig, at PSG overvejer at henvende sig til Juventus-træner Massimiliano Allegri og tilbyde ham at overtage efter argentineren.

Massimiliano Allegri har dog underskrevet en længerevarende kontrakt med Juventus, der ifølge Transfermarkt løber frem til juni 2025.

Derfor undgår Paris Saint-Germain ikke at have penge op af lommen, hvis de ønsker, at Allergri skal tage over efter Pochettino. Hertil kræver det naturligvis også, at Juventus faktisk er villige til at lade Allegri forlade trænersædet i Torino.

Det er dog ikke blot Massimiliano Allegri, der er blevet nævnt som en potentiel afløser for Pochettino. Der har nemlig også været rygter om, at Zinedine Zidane potentielt kan ende med at overtage trænersædet i den franske klub.