Paris Saint-Germain kan potentielt vinke farvel til deres rutinerede midtbanespiller Georginio Wijnaldum. Han er nemlig åben for et skifte til Tottenham.

Tidligere Liverpool-spiller Georginio Wijnaldum har haft svært ved at bevise sit værd på Parc des Princes, siden han blev hente til den franske klub i sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United udlejer angriber til La Liga-klub

På grund af de manglende præstationer og det faktum, at han har svært ved at falde til i Frankrig, er der forlydender om, at han er på sin vej retur til Premier League allerede i dette transfervindue.

PSG menes at væer i dialog med Tottenham om en aftale, der vil sende Dele Alli og/eller Tanguy Ndombele til Parc des Princes. Det er i denne handel, at Wijnaldum kan blive brugt, hvilket derfor kan sende ham retur til Premier League.

Ifølge 90Min er Wijnaldum åben for at være en del af en handel, der sender ham til Tottenham. Ikke nok med det, så skriver mediet også, at Julian Draxler er åben for at være en del af en handel, der kan sende ham til det nordlige London.

Mediet skriver også, at Wijnaldums repræsentanter har informeret Tottenham om, at hollænderen er ivrig efter at vende retur til England.

Dette er anden gang, at den 31-årige hollænder har mulighed for at skifte til Tottenham. Den samme mulighed fik han for seks år siden, hvor han i stedet valgte at skrive under på en kontrakt med Liverpool.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona har indgået aftale med Chelsea-forsvarer

Den 31-årige har bidraget med tre mål og to assists i 25 kampe for PSG i denne sæson, men var ude af truppen til søndagens Ligue 1-sejr over Reims på grund af en ankelskade.