Paris Saint-Germain-spilleren er ikke tilfreds med den rolle, han har fået som reserve i den franske klub

Hollandske Georginio Wijnaldum er på kort tid gået fra at have en nøglerolle i Liverpool til at tilbringe det meste af sin tid på bænken i Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Sterling rygtes til Barca: Skifte afhænger af én ting

Ifølge den 30-årige hollænder selv, er han da heller ikke helt tilfreds med, hvordan hans situation har vist sig at være i PSG. Samtidig erkender han, at det ikke er endt som håbet.

“Jeg kan ikke sige, at jeg er fuldkommen tilfreds, for situationen er ikke, som jeg havde ønsket mig,” fortæller Gini Wijnaldum ifølge NOS.

“Men sådan er fodbold, og jeg må lære at leve med det. Jeg er en fighter. Jeg skal bevare positiviteten og arbejde hårdt for at vende tingenes gang.”

Den rutinerede midtbanespiller afslører desuden, at han endnu ikke har talt med sin cheftræner i PSG, argentinske Mauricio Pochettino, om at han ikke er tilfreds med sin situation.

“Jeg har spillet meget i de seneste år, var altid fit og præsterede rigtig godt. Det her er derfor noget helt andet, og det skal jeg vænne mig til. Jeg så virkelig frem til det næste skridt i min udvikling, og så sker det her. Det er rigtig hårdt,” fortæller hollænderen også.

LÆS OGSÅ: Medie: Newcastle vil hente fire Manchester United-spillere

Det startede ellers fint for Georginio Wijnaldum, der startede på banen i de første fire kampe i denne sæson i Ligue 1. Herefter har han dog mistet sin faste plads på midtbanen, og som spilletiden er faldet drastisk som resultat heraf.