FC Barcelona vil hente Raheem Sterling i Manchester City, men hans tilgang afhænger af, hvad Dembélé beslutter

Ousmane Dembélés kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer. Til trods for dette, har han endnu ikke forlænget med den catalanske klub. Det har fået Barcelona til at lægge pres på den franske angriber, da de ønsker en afklaring.

LÆS OGSÅ: Medie: Newcastle vil hente fire Manchester United-spillere

Han spiller nemlig en vigtig rolle i, hvordan de skal agere på vinterens transfermarked. Har Dembélé ikke forlænge sin kontrakt inden januar, vil Barcelona forsøge at bringe Raheem Sterling til Camp Nou. Det skriver den catalanske avis SPORT.

Såfremt Dembélé beslutter sig for at forlænge sin kontrakt, er der nemlig ikke plads til Sterling. Derfor har Barcelona ingen planer om at forsøge at hente englænderen, hvis Dembélé beslutter sig for at blive i klubben.

Efter sigende har den franske angriber haft et kontrakttilbud liggende i flere uger, som han endnu ikke har givet svar på. Da klubben ikke har hørt fra spillerens agent, har de valgt at lægge yderligere pres på ham, og har truet med en sæson uden spilletid.

Hvis meldingen fra Ousmane Dembélé er, at han ikke ønsker at forlænge med Barcelona, er planen at hente Sterling allerede til vinter. Det er dog ikke planen, at han skal hentes permanent allerede til januar. I stedet vil man forsøge at indgå en lejeaftale med en obligatorisk købsoption.

LÆS OGSÅ: Tottenham vil hente spansk angriber som Harry Kane-afløser

Ydermere skriver SPORT, at den catalanske klub vil forsøge at sælge den 24-årige Ousmane Dembélé til vinter, hvis ikke han vil forlænge sin kontrakt og sin tid i klubben.