Ifølge spanske og franske medier er PSG ved at sikre sig brasilianske Allan for omkring 375 millioner kroner. 

PSG og Napoli forhandler ifølge spanske AS om en pris, der skal sikre det fransk mesterhold brasilianske Allan. Den 28-årige midtbanespiller vurderes til at koste i omegnen af 375 milioner kroner, og forhandlingerne skulle være på et afgørende stadie. Franske L’Equipe skrev dog for et par uger siden, at handlen ville koste PSG mellem 450 og 600 millioner kroner, men hvis ellers meldinger i den spanske avis viser sig at være korrekte, bliver det altså til en lavere pris. 

Et køb af Allan er desuden blevet mere oplagt for PSG, efter klubben har sagt farvel til Lassana Diarra, mens Adrien Rabiot ikke forlænger sin kontrakt, der udløber til sommer. 

PSGs træner Thomas Tuchel har ifølge AS flere gange understreget behovet for forstærkninger til den offensive del af midtbanen, og her kan Allan vise sig at være det rette valg med hans evner som boks-til-boks-spiller. PSG var efter sigende allerede på vej til at byde på Allan i transfervinduet i januar, men valgte at hente den defensive midtbanespiller Leandro Paredes som rotationsspiller i stedet. 

Napoli skulle angiveligt være på jagt efter Fiorentinas Jordan Veretout og Benjamin Bourigeaud fra Rennes som mulige erstatninger for Allan. Den brasilianske midtbanespiller kom til Napoli fra Udinese i 2015. Dengang kostede han den syditalienske klub omkring 80 millioner kroner i overgangssum. Napoli slutter på en andenplads i Serie A i denne sæson, hvor sidste spillerunde er på søndag. Klubbens træner Carlo Ancelotti har ved flere lejligheder sagt, at klubben har ambitioner om at vinde Serie A i næste sæson, hvor der også skal forstærkninger til holdet. Men dette skal et fornuftigt økonomisk grundlag og klubben skal ifølge Ancelotti fortsætte sin stil med at hente unge, talentfulde spillere.