Kylian Mbappe rygtes i øjeblikket til Real Madrid. Men det er pinligt og alt for meget med de rygter, siger hans far. 

Der går ikke mange dage uden rygter om Kylian Mbappe og Real Madrid. Selvom den 20-årige franske angriber kun har spillet i PSG siden 2017 – hvor han først var på udlån og siden blev købt for den nette sum af 1,6 milliarder kroner – så skulle den spanske kongeklub være forhippet på at hente stortalentet til Madrid. Nu fortæller spillerens far til Le Parisien, at han har fået nok af de konstante rygter. 

”Tidligere læste jeg alt, hvad der stod, men ikke længere. Det er som en chokoladekage – hvis du spiser for meget, får du det dårligt. Nogle gange er der også misinformation,” siger Wilfried Mbappe til den franske avis. 

”Kylian er en offentlig person, men jeg forstår ikke, at der hver dag skal stå ting om ham. Det er pinligt. Jeg er ikke længere i stand til at gøre ting, jeg plejede hver dag. Nogle gange har vi brug for fred. I dag kender alle hans navn,” siger han i interviewet ifølge Goal. 

Men hans søn er stadig den samme person som før. Og selvom han er træt af de konstante transferrygter om sønnike, giver det faderen stor glæde at se Kylian Mbappe imponere på den store scene. Angriberen opnår, hvad faderen selv har drømt om, siger han. 

”Han har realiseret alle mine drømme: at blive professionel og vinde VM. Jeg er også stolt over, at han spiller med nummer 10 for Frankrig. Kylian kan spille alle steder. Han er komplet. Han skal ikke gemmes væk i feltet. Han kan spille angriber eller på højre eller venstre kant. Det er vigtigt, at han har sin frihed på banen, som det også er tilfældet i PSG og på landsholdet.” 

Selvom Wilfried Mbappe ikke er bleg for at rose sin søn, holder han sig da også lidt tilbage. Eller også gør han ikke: 

”Med Kylian bliver det exceptionelle trivielt. Hvis han ikke var min søn, ville jeg sige, at han gør fantastiske ting sin alder taget i betragtning.”