Aaron Ramsey sparkede en bold fra Cristiano Ronaldo det sidste stykke ind over mållinjen, da Juventus i går mødte Lokomotiv Moskva i Champions League. Portugiseren havde ellers skrevet historie, hvis scoringen havde været hans. 

Cristiano Ronaldo har scoret mod 33 forskellige hold i Champions League i sin karriere. Det har samme har Raul og Leo Messi. Da Juventus spillede ude mod Lokomotiv Moskva i gårsdagens runde i gruppespillet i Champions League, var den 34-årige portugiser tæt på at overgå de to andre med en scoring mod det 34 hold. Et frispark fra angriberen blev ikke pareret godt nok af keeperen, og så dumpede bolden ned i nærheden af mållinjen, hvor Aaron Ramsey var klar til at sparke den i nettet. Bolden var dog gået ind uden waliserens sidste fod på bolden, og nu undskylder midtbanespilleren til sin holdkammerat for at fratage ham muligheden for rekorden i opgøret, som Juventus vandt 2-1. 

”Jeg troede, at målmanden var tættere på at nå bolden og havde chancen for at nå ned og cleare den. Mit instinkt tog over og sørgede for at sikre, at bolden gik i mål. Jeg har sagt undskyld til Cristiano,” sagde Aaron Ramsey efter kampen ifølge Goal. 

Med sejren er Juventus sikker på en plads i knockout-runderne i det nye år, og den tidligere Arsenal-spiller var da også tilfreds med de tre point. 

”Vi har stadig et stykke arbejde foran os for at sikre, at vi bliver nummer 1 i gruppen, men vi har indfriet det første mål om at kvalificere os videre i aften, så det er vi glade for.”

Juventus mangler to kampe i gruppen mod henholdsvis Atletico Madrid i Torino og Bayer Leverkusen på udebane. Italienerne ligger nummer 1 med 10 point, mens Atletico, Leverkusen og Lokomotiv Moskva har henholdsvis 7, 3 og 3 point.