Randers FC har sikret sig offensiv forstærkning ved at tilføje den 21-årige svenske kantspiller Noah Shamoun til truppen.

Klubben bekræftede mandag denne spændende tilføjelse, som bliver bundet til klubben indtil sommeren 2027.

Shamoun, der tidligere har imponeret i den svenske Allsvenskan for Kalmar FF, var ledig på transfermarkedet efter kontraktudløb ved årsskiftet.

Shamoun bringer erfaring fra Allsvenskan med sig, hvor han har optrådt i 74 kampe. Hans tekniske færdigheder og hurtighed på banen har vakt begejstring i Randers, hvor sportsdirektør Søren Pedersen har udtrykt stor tilfredshed med signingen. “På trods af hans unge alder har Noah allerede mange kampe i Allsvenskan bag sig. Han er teknisk dygtig og har god fart,” siger Pedersen.

Randers har for nylig sagt farvel til Filip Bundgaard og Tobias Klysner, hvilket gør Shamouns ankomst endnu mere kritisk for at styrke holdets offensive muligheder.

Shamoun er kendt for sin alsidighed på banen, idet han kan dække begge fløje, hvilket giver Randers yderligere dybde og konkurrence på disse positioner. “Efter salgene af både Tobias Klysner og Filip Bundgaard, har vi manglet noget mere konkurrence på netop de positioner. Jeg er sikker på, at Noah kommer til at bidrage godt til holdet,” fortsætter Pedersen.

Interessen for Shamoun har ikke kun været fra Randers. Tidligere har både FC Nordsjælland og FC Midtjylland udvist interesse for den unge svensker, hvilket understreger hans potentiale og værdi på transfermarkedet.