Rasmus Højlund var ikke i stand til at hjælpe Manchester United med at vinde over Bayern München i Champions League.

Den danske angriber Rasmus Højlund fik en god start på Champions League, efter at være skiftet til Manchester United denne sommer. Men i de sidste kampe virkede det til, at luften var gået ud af ballonen.

Han formåede at score fem mål i de første fire kampe. I de sidste to kampe fik han ikke scoret et eneste mål.

I den næstsidste kamp mod Galatasaray havde han flere chancer, hvorfor der var en reel chance for at sende bolden i nettet. Sådan var det slet ikke i kampen mod Bayern München, hvor han end ikke var tæt på at score.

Faktisk formåede United kun at have en enkelt afslutning i hele kampen. Derfor havde Manuel Neuer ikke det store at se til i målet på Old Trafford, hvor kampen sluttede 1-0 til det tyske storhold.

Da Bayern dominerende på banen og United have svært ved at skabe angreb, var det ganske enkelt en umulig opgave for Højlund. Efter kampen har The Sun kigget nærmere på hans statistik fra kampen, hvilket ikke så for godt ud.

Først og fremmest havde den unge dansker ikke et eneste skud på mål, ligesom han kun lavede ni afleveringer. Desuden var han involveret i otte dueller i løbet af kampen, hvoraf seks af dem blev tabt.

Flere United-fans er gået så vidt at sige, at han nærmest blev ‘mobbet’ af Bayern-forsvarerne Dayot Upamecano og Kim Min Jae.

Den værste statistik var dog, at han ikke havde en eneste boldberøring inde i Bayerns felt. Derimod blev han tvunget til at søge ned i banen, for at kunne blive involveret og hjælpe med at bygge spillet op.