Både Barcelona og rivalerne fra Real Madrid har udvist interesse i at skrive kontrakt med Manchester United-midtbanespilleren Bruno Fernandes, ifølge flere medier.

Portugisiske Fernandes sluttede sig først til Premier League-klubben i januar sidste år, men har allerede udviklet sig til at være en af Ole Gunnar Solskjærs vigtigste spillere.

Den 26-årige stjerne var leverede en fremragende præstation i anden halvdel af 2019/20-sæsonen. Her var han en medvirkende kraft til, at Manchester United kunne klatre op på tredjepladsen i Premier League og nå semifinalen i Europa League.

Interesse fra Real Madrid og Barcelona

Fernandes’ sublime form har tiltrukket sig opmærksomhed fra både Real Madrid og Barcelona. Begge de spanske storklubber overvejer at forsøge at skrive kontrakt med ham, ifølge The Sun.

Mens Fernandes har imponeret i Manchester, er der nylige rapporter, der indikerer, at den tidligere Sporting Lisbon-stjerne angiveligt stiller spørgsmålstegn ved træner Ole Gunnar Solskjær.

Det er endda blevet sagt, at han ‘ikke er glad’ i klubben – blot otte måneder efter, at han har sluttet sig til den engelske storklub.

Solskjær og Fernandes afviser

Både han og Solskjær har dog afvist, at der skulle være noget om snakken.

På sin pressekonference forud for opgøret med Newcastle United, sagde Solskjær: “Han [Bruno] er tydeligvis ikke tilfreds med historierne, men velkommen til United. Det er hvad, der sker.”

“De vil prøve at skabe splid mellem os, men det sker ikke.”

Fernandes menes imidlertid at have været ‘vred’ over, at han blev skiftet ud under Manchester Uniteds nylige pinlige nederlag mod Tottenham.

Som svar på rygterne om, at han havde en kontrovers med hans holdkammerater på Old Trafford og træner Solskjær, sagde Fernandes: “Jeg er kun taknemmelig for træneren, fordi det var ham, der ville have mig og troede på mig.”

“Den taktik, han bruger, er perfekt for mig. Jeg tror, det er en måde at destabilisere gruppen på. Hvad der er blevet sagt, er på ingen måde sandt.”

“Det er sandt, at træneren valgte at skifte mig ud mod Tottenham, men han fortalte mig, at det var fordi spillet var slut, og vi har meget mere at gå efter.”

“Selvfølgelig var jeg ikke glad for at blive udskiftet, men jeg forstod det. Jeg beklagede mig ikke, eller sagde noget, der kunne skade holdet.”

“Hvis nogen vil skabe disharmoni i Manchester United, skal du ikke bruge mit navn, mine holdkammerater eller træneren.”

“Stemningen er god, og vi er selvfølgelig triste, når vi taber, men nu skal vi svare igen i den næste kamp.”