Manchester United har flere gange været nævnt som potentiel destination for den rutinerede Real Madrid-forsvarsspiller Sergio Ramos. Hans kontrakt med Real Madrid udløber til sommer, hvor det rygtes, at den 34-årige forsvarer vil skifte væk fra klubben.

LÆS OGSÅ: Solskjær bringer dårlige nyheder: Så lang tid skal man undvære Pogba

I hvert fald skriver det engelske medie Daily Mirror, at Ramos er meget interesseret i et skifte til Manchester United. Det skulle angiveligt være et ønske, der er opstået i kølvandet på, at hans forhandlinger med Real Madrid er stoppet.

Årsagen til, at Real Madrid og Sergio Ramos ikke kan blive enige er, at den spanske forsvarer ikke er villig til at gå ned i løn, mens Los Blancos kræver, at han går 10 % ned i løn, hvis han skal have en ny kontrakt med klubben.

Det forventes, at Ramos vil kræve på den anden side af 200.000 engelske pund om ugen, hvilket er svarende til 1,7 millioner kroner. At han kræver så høj en ugentlig løn, er naturligvis noget, der i sig selv er med til at udelukke en lang række klubber, da de ganske enkelt ikke har råd til det.

PSG skulle angiveligt også være nævnt som interesserede i Ramos, men han menes dog at foretrække et skifte til Manchester United. Daily Mirror skriver desuden også, at hans bagland skulle arbejde på at få det til at ske.

LÆS OGSÅ: Braithwaite bliver svinet: Han lignede mere en radiobil

Siden 2005 har Sergio Ramos spillet intet mindre end 668 kampe for Real Madrid, hvori han har leveret 100 mål og 40 oplæg.