Der er ingen tvivl om, at Roony Bardghji har gang i en fantastisk sæson for FC København. Scoringen mod Manchester United har sat gang i rygtebørsen, og interessen for den unge spiller er eksploderet. Særligt har bejlere fra England fået prisen på FC Københavns guldfugl til at eksplodere.

Den unge svensker er netop fyldt 18 år, og flere af de helt store adresser er blevet meldt nævnt som Roonys næste destination. Det er i hvert fald tvivlsomt, om FCK kan holde på spilleren.

Den store interesse fra de helt rigtige klubber presser prisen op i et beløb, der uden tvivl vil blive et rekordsalg fra den danske Superliga.

Football Insider kunne i løbet af ugen fortælle, at også Brighton er ude efter kantspilleren. Brighton har selv været dygtige til at købe og sælge spillere med fortjeneste, og nu har de sat deres øjne på FCK-spilleren. Football Insider skriver, at FCK har sat et prisskilt på Roony Bardhji på omkring 30 millioner pund.

Prisen svarer til omkring 256 millioner danske kroner, og svenskeren vil i så fald blive Superligaens dyreste spiller nogensinde.