Richarlison undersøges af FA for at have kastet en tændt røggranat tilbage til Everton-fansene under deres sejr over Chelsea.

Brasilianeren udnyttede Cesar Azpilicueta særdeles dårlige forsvarsspil og skød bolden forbi Edouard Mendy og gav Everton en afgørende 1-0-scoring – og en vigtig sejr.

LÆS OGSÅ: Alonso rygtes til Barca: Xavi vil hellere have en anden Chelsea-spiller

Sejren kan vise sig at være et afgørende øjeblik i deres overlevelsesforsøg i denne sæson, hvorfor scenerne forståeligt nok var meget livlige, da Richarlison scorede.

Han bliver dog nu beskyldt for at være for overstadig i hans fejring af scoringen, da han kastede en tændt røgbombe tilbage mod Gwladys Street Stand.

Der syntes ikke at være nogen ondskab i Richarlisons beslutning om at kaste røgbomben, hvorfor han heller ikke blev straffet af dommer Kevin Friend.

Nu kan den 24-årige blive genstand for foranstaltninger med tilbagevirkende kraft, da nyhedsbureauet PA melder, at FA vil undersøge hændelsen.

LÆS OGSÅ: Lazio-stjernes agent afviser Manchester United-rygter

“Vi vil undersøge sagen, men hvad os angår, forsøgte Richarlison at kaste den ud af banen,” siger en talsmand for Everton.