Marcos Alonso har i den seneste tid været i overskrifterne omkring Barcelonas Twittersfære, hvor han omtales som en mulig tilføjelse til venstreback-rollen, som på foruroligende vis mangler dybde.

Men angiveligt skulle en anden Chelsea-spiller være kommet foran i køen.

Ifølge Javi Miguel vil Barcelona hellere sikre signingen af Cezar Azpilicueta, før de går efter Alonso, da han skulle være mere afgørende for Xavis projekt. 

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Reece James til sommer

Azpilicueta, som med sin beslutningsdygtighed og lederskab, er blevet en legende i Chelsea, er selv sine 30’ere blevet en af Thomas Tuchels kernespillere.

Han har dog en kontrakt, der udløber til sommer, hvilket altså Barcelona skulle stå klar til at udnytte og dermed hente Azpilicueta til klubben som en leder af forsvarskæden sammen med Gerard Pique og Ronald Araujo.

Han vil komme til klubben på en fri transfer, hvilket er en gave for en klub i økonomiske vanskeligheder, hvilket hans lave løn uden tvivl også vil være.

Sportsligt set vinder Barcelona en erfaren leder i forsvaret, der kan tilføje dybde til Barcelona, som i øjeblikket kun stoler på to centrale forsvarsspillere i form af Pique og Araujo, mens resten er for unge eller mangler kvalitet.

LÆS OGSÅ: Lazio-stjernes agent afviser Manchester United-rygter

Alonso skulle dog ikke være ude af billedet, da Barcelona fortsat holder øje med landsholdsspilleren.

Men de skulle altså kun have tænkt sig at skrive under med Azpilicueta i denne sommer.