Cristiano Ronaldo fortæller, at han har fundet sig godt tilpas i Italien og er blevet overrasket over det høje niveau i italiensk fodbold. Det er særligt svært at være angriber, siger han. 

”Jeg er glad for at være i Italien og for at spille i så stærk en liga som den italienske. Indtil videre har det været en rigtig god oplevelse at være her. Jeg har det godt med mig selv, og jeg føler mig tilpas i Serie A, selvom det er en meget anderledes liga(end den spanske).”

Det fortæller den 34-årige portugiser i et interview med DAZN. Det er i særdeleshed en udfordring at blive konfronteret med de italienske holds defensiv, siger Cristiano Ronaldo.

”I mine øjne er det sværest for angriberne. Jeg mener, at det er sværere at score i Serie A end i La Liga. I Spanien tager holdene større chancer, og kampene er mere åbne. I Italien gælder det først og fremmest om at forsvare. Derefter kan man angribe. Jeg har også spillet mange år i England. Men jeg mener stadig, det er sværest at score mål i Serie A. Det er en liga med masser af kvalitet. Jeg havde ikke forventet, at den italienske liga ville være så god,” fortæller han. Familien er også faldet godt til i Torino.

”Jeg er glad, min familie og børn er glade. Vi har fundet os godt til rette, og min familie elsker Italien. Det er en anden livsstil, et andet sprog og en anden kultur, men vi har omstillet os godt. Jeg har levet væk hjemmefra, siden jeg var 11 år, så det er ikke et problem for mig med omstilling. Jeg tog til England, da jeg var 18 år, til Madrid da jeg var 25 år, og nu til Torino som 33-årig,” siger Ronaldo og understreger, at han ikke savner hverken Spanien eller Real Madrid, selvom han har sagt farvel til mange ting med sit skifte til Juventus.

”Jeg forlod en masse venner i Spanien, og jeg forlod en stor klub, som har givet mig en masse kærlighed, fans og venner. Men jeg savner ikke landet, da jeg har de samme ting her. Det har været intenst, interessant og anderledes, men jeg har omstillet mig og er glad.”