Real Madrid er angiveligt interesseret i Liverpool-angriberen Sadio Mane og har taget kontakt til senegaleserens agent. 

Sadio Mane spiller for de regerende Champions League-mestre og Premier Leagues suveræne førerhold, så spørgsmålet er, om den 27-årige senegaleser vil væk fra Liverpool? I så fald er der nok ikke mange klubber, der kan lokke angriberen væk fra Anfield Road, men måske Real Madrid kunne være et eksempel. Den spanske hovedstadsklub skulle i hvert fald være interesseret i at gøre forsøget. Det franske medie Le10Sport skriver, at madrilenerne har taget kontakt til Manes agent Bjørn Bezemer. Men det bliver dyrt at købe den målfarlige angriber fri fra Liverpool, da han stadig har 2,5 år tilbage af sin kontrakt med Jürgen Klopps mandskab. Der spekuleres i, at Mane kan koste mange hundrede millioner, hvis ikke mere, da han ifølge Transfermarkt har en værdiansættelse på 1,1 milliarder kroner. 

Le10Sport mener at vide, at Sadio Mane skulle være Real Madrids foretrukne erstatning for Gareth Bale, man regner med bliver solgt til sommer. 

Som den spanske avis AS skriver, så er Reals interesse i Mane ikke helt ny, og klubbens træner Zinedine Zidane skulle være en stor beundrer af senegaleseren. Jürgen Klopps agent Marc Kosicke sagde dog i et interview med Sport1 i sidste uge, at det er højst usandsynligt, at Mane – eller nogen andre af Liverpools profiler – har lyst til at forlade klubben.

”Liverpool planlægger for fremtiden og er i øjeblikket ved at positionere sig selv med et langt sigte. Det handler om sikkerhed. Spillere som Mane, Van dijk og Salah kommer til at forlænge deres kontrakter. Og her spiller manageren selvfølgelig en stor rolle,” sagde tyskerens agent. 

Sadio Mane har indtil videre scoret 10 mål i Premier League i denne sæson. I sidste sæson blev han delt topscorer i ligaen med 22 scoringer.