Mohamed Salah er lige nu i front i kampen om at vinde Den Gyldne Støvle med sine 17 sæsonscoringer. Dermed er det Liverpool-stjernen, der udgør den største trussel for Bruno Fernandes’ chance for at skrive Premier League-historie.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona og Real Madrid har United-transfermål på radaren

Manchester United-profilen er i skrivende stund én scoring efter Salah, og deler andenpladsen på listen med Harry Kane. Hvis det skulle ske, at han formår at overhale Salah, vil han være den første midtbanespiller til at vinde The Golden Boot i Premier League-tiden.

Begge stjerner har ni kampe tilbage til at pynte på statistikken. Hvis de fortsætter med at score i samme tempo, som de hidtil har gjort gennem denne sæson, vil Salah ender med at blive topscorer med 23 mål mod Fernandes’ 20 mål.

Tager man derimod et kig på formkurven, er det ikke utænkeligt, at Bruno Fernandes kan ende med at sætte en slutspurt ind. I løbet af de seneste syv kampe er det nemlig blevet til fem mål for Fernandes, mens Salah kun har scoret to gange i samme periode.

LÆS OGSÅ: Enighed i United: Vil hente Premier League-stjerne til sommer

Man må dog ikke glemme, at Harry Kane bestemt også fortsat er en del af kampen. Tottenham-stjernen har endda spillet én kamp mindre end de to øvrige kandidater til prisen, hvorfor det bestemt også er for tidligt at afskrive ham som endelig vinder af prisen.