Den saudiarabiske klub Al Nassr har tidligere været sat i forbindelse med Arsenals Mesut Özil. Nu har de angiveligt valgt at rette øjnene mod dansk landsholdsspiller i stedet.

Danske Anders Christiansen har i en årrække spillet for svenske Malmö FF, hvor han har klaret sig godt. Det har angiveligt fået flere til at få øjnene op for den unge danskers evner.

Ifølge det svenske medie SportExpressen er saudiarabiske Al Nassr nemlig villige til at betale 30 millioner svenske kroner for den danske midtbanespiller. Dette er svarende til omtrent 22 millioner danske kroner.

Tidligere har Al Nassr ellers været sat i forbindelse med den tyske Arsenal-stjerne Mesut Özil. Angiveligt har han dog ikke været interesseret i at spille i Saudi-Arabien, hvorfor han har afvist deres bud.

Siden sin ankomst i klubben har Anders Christiansen spillet 145 kampe. I løbet af de 145 kampe er det blevet til 35 scoringer og 28 oplæg.

Tilbage i september var han udtaget til det danske landhold, men det blev dog ikke til nogle minutter på banen for den unge midtbanespiller i denne omgang.

Sportschef i Malmö FF, Daniel Andersson, bekræfter interessen fra Al Nassr, men har hidtil sagt nej til tilbuddet, da han helst ikke ønsker at sælge den danske midtbanespiller. Transfervinduet i Saudi-Arabien lukker den 25. oktober.