Roy Keane holdt sig ikke tilbage, da han kritiserede Manchester United-spillerne efter nederlaget til Arsenal. Den irske legende er af den opfattelse, at Ole Gunnar Solskjær ikke har nogle ledere i sin trup. Det er danske Peter Schmeichel dog ikke helt enig i.

LÆS OGSÅ: Ryan Giggs anholdt for overfald

Peter Schmeichel har udtalt til sig til Daily Mirror, hvor han er blevet spurgt ind til Roy Keanes udtalelser:

“Vi spillede i en tid, hvor alle var en leder. Det har ændret sig. Man ser ikke mange af den slags typer mere, men jeg synes, at Fernandes er en leder. Maguire er en leder, selvom han har haft en hård sommer,” sagde Schmeichel ifølge Daily Mirror.

Dette blev desuden fulgt op med:

“De Gea ligner ikke en leder, men det er han. Efter kampen mod Arsenal synes jeg også, at Lindelöf er en leder.”

Ydermere fremhæver han også Rashford som en leder, hvorefter han understreger, at han ikke er enig med Keane i, at Solskjær ikke har ledere i sin trup:

LÆS OGSÅ: Ekspert: Måske Pogba hører til på bænken

“Jeg var i Paris for at se kampen mod PSG, og så kunne man høre dem på banen. Rashford snakker meget og er kommet gennem akademiet. Han har udfordret premiereministeren og fået over 1 million underskrifter. Han er en leder. Så jeg siger ikke, at Manchester United ikke har nogle ledere, men mod Arsenal troppede de ikke op,” sagde han afsluttende til Daily Mirror.