Arsenal-fans opfordrer klubben til at sælge Jorginho efter midtbanespilleren scorede et virkelig bizart ‘selvmål’ under deres pre-season kamp mod det tyske 2. Bundesligahold Nurnberg. Efter at have taget føringen via et mål fra Bukayo Saka i første halvleg, fik gæsterne udlignet efter en times spil, da målmand Karl Hein sendte en ambitiøs bold hen til Jorginho,

Pasningen var ikke særlig præcis, og Jorginho fandt sig selv kæmpende for at nå den foran den fremadstormende Nurnberg-midtbanespiller Kanji Okunuki. Målet blev i første omgang givet til Okunuki, men Arsenal-fans er ikke i tvivl om, at det er Jorginho, der har sidste fod på bolden. Nogle fans kræver endda, at han skal sælges i lyset af nylig interesse fra Serie A-holdet Lazio, der i øjeblikket er ledet af Maurizio Sarri.

Jorginho kom til Arsenal fra Chelsea i en £12m-aftale tilbage i januar, men på trods af at have scoret et fantastisk mål i overtiden mod Aston Villa i februar, kæmpede den 31-årige for at gøre meget af en indvirkning på holdet. Han startede kun ni gange i ligaen og ser ud til at falde yderligere ned i hierarkiet med den forestående £105m ankomst af Declan Rice.

Som nævnt tidligere er Lazio blevet nævnt som en mulig destination for ham denne sommer, ligesom Saudi-Arabien, selvom Granit Xhaka’s flytning til Bayer Leverkusen betyder, at der er god chance for, at han vil være en del af Mikel Arteta’s planer næste sæson, på trods af dagens katastrofe.

Du kan se det bizarre selvmål herunder: