I den tyrkiske SüperLig blev dommer Halil Umut Meler brutalt angrebet af Ankaragücüs præsident, Faruk Koca, efter kampen mellem Ankaragücü og Rizespor.

Denne skandaløse episode udspillede sig lige efter kampens slutfløjt, hvor Meler blev overfaldet og slået ned på banen.

Kampen, som endte 1-1, fik en dramatisk afslutning, der strakte sig langt ud over fodboldspillets grænser. Mens Meler modtog tak fra spillerne for kampens ledelse, blev han pludselig og uventet angrebet. Koca, der løb ind på banen, tildelte Meler et kraftigt slag i hovedet, hvorefter dommeren faldt til jorden. Situationen forværredes, da Meler, der lå på jorden, blev sparket af flere andre personer, der også var løbet ind på banen.

Denne voldelige handling skabte øjeblikkelig tumult på banen, med flere personer, der omringede dommeren for at beskytte ham og fjerne de involverede fra stedet. Da Meler endelig kom på benene igen, var det tydeligt, at han havde modtaget et alvorligt slag, især omkring øjet.

Denne episode er ikke kun en skandale for tyrkisk fodbold, men også et alvorligt angreb på sportsånden og respekten for spillets autoriteter. Det rejser spørgsmål om sikkerheden for dommere og spillere på banen, samt de konsekvenser, der bør følge for sådanne uacceptable handlinger.

I kampen deltog også den danske spiller Casper Højer, der spillede alle 90 minutter for Rizespor. Mens kampen i sig selv var en hårdt kæmpet affære, er det desværre denne voldelige episode, der har fanget mediernes opmærksomhed og kastet en skygge over kampens sportslige aspekter.