Onsdag kunne B.T. afsløre, at Nicolai Jørgensen er fortid i hollandske Feyenoord. Det danske medie afslørede nemlig, at den 30-årige dansker skifter til tyrkiske Kasimpasa, hvor han har underskrevet en treårig kontrakt. 

LÆS OGSÅ: Mbappé har besluttet sig: Her er hans plan

Skiftet til den tyrkiske klub sker, efter Nicolai Jørgensen har fået ophævet sin kontrakt med Feyenoord, hvor han har spillet siden 2016. Derfor slipper Kasimpasa for at betale en transfersum for danskeren, der blot skifter gratis til klubben. 

Nu viser det sig, at det ikke er en helt lille sum penge, som den 30-årige dansker står til at tjene i den tyrkiske klub. Flere hollandske medier citerer nemlig mediet Fanatik, der hævder at vide, at Nicolai Jørgensen er blevet udstyret med en kontrakt, der giver ham ca. 19 millioner kroner om året. 

I og med, at han har skrevet under på en kontrakt med en varighed på tre år, er han derfor garanteret at tjent omtrent 57 millioner kroner i sin tid i Tyrkiet. Taget hans alder i betragtning, kan dette meget vel vise sig at være den sidste klub for Jørgensen, inden han går på pension. 

LÆS OGSÅ: Liverpool håber at hente 600 millioner på fem spillersalg

Som tidligere angivet blev Nicolai Jørgensen hentet til Feyenoord i 2016, der købte ham i FC København. Siden ankomsten i den hollandske klub er det blevet til 150 kampe for danskeren, hvori han har bidraget med 58 mål og 18 oplæg.