Søndag aften tog Manchester United imod Brighton i Premier League. Det blev dog uden den franske offensivspiller Anthony Martial i startopstillingen. Han pådrog sig nemlig en knæskade i den netop overståede landsholdspause med Frankrig. Derfor var han ikke klar til opgøret.

LÆS OGSÅ: Dårlige nyheder for West Ham: Manchester United skruer prisen op for Jesse Lingard

Nu viser det sig, at De Røde Djævle kan være nødt til at indstille sig på at skulle mangle ham resten af sæsonen. Oprindeligt lød det ellers fra Frankrig, at der ikke var tale om en alvorlig skade. Tilsyneladende er det ikke helt sådan, det hænger sammen. Det gjorde Ole Gunnar Solskjær klart forud for opgøret mod Brighton.

“Desværre fik han en forstrækning i knæet med Frankrig. Det sker altid, når de tager på landsholdstjeneste. Man kan kun krydse fingrene og håbe, at de kommer friske tilbage,” sagde Ole Gunnar Solskjær ifølge Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

“Det er meget skuffende at miste Anthony for, hvad der kan vise sig at være resten af sæsonen. Især når opdateringerne fra Frankrig var, at det ikke var noget seriøst. Men det er en slem én,” rundede han af.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Manchester United-profil vil væk fra klubben

Opgøret mod Manchester United endte dog med at falde ud til Manchester Uniteds fordel. De vandt nemlig opgøret 2-1, hvorfor de også sikrede sig yderligere tre point til pointkontoen i den bedste engelske række.