Han har scoret fem mål i seks kampe, og han ligner et tidligt bud på sæsonens bedste indkøb i 3F Superligaen.

LÆS OGSÅ: Ny AaB-spiller dumpede lægetjek i FCM

Det er naturligvis Haji Wright, der er tale om. Han leverer for tiden mål i stor stil, men sådan har det ikke altid været.

Han har tidligere haft et ophold i Schalke 04, der var knap så succesfuldt. Til trods for dette ønsker Wright at gøre comeback i Bundesligaen. Det understreger han over for Der Nordschleswiger.

Schalke 04 var Wrights første fuldtidsprofessionelle klub, da han skiftede fra hjemlandet, USA. Det gjorde han tilbage i 2015.

I sin tid i Schalke 04 formåede han at levere en masse mål for både U19- og reserveholdene, men kun et enkelt blev det til for førsteholdet. Desuden var han udlejet til Sandhausen i en sæson. Også her scorede han kun en enkelt gang.

En tur til Holland

Wright tilbragte sin seneste sæson i VVV Venlo i Holland. Heller ikke her bød det på den store succes. Fortiden har dog tilsyneladende ikke skræmt ham, der ønsker at nå til tops i den tyske Bundesliga.

“Det er et fantastisk land og en fantastisk liga på et meget højt niveau. Der vil jeg helt sikkert gerne spille igen. Det var en interessant oplevelse, jeg gjorde hos Schalke i den første del af min professionelle karriere med stadionet, fansene, atmosfæren og hele historien, som Schalke har,” fortæller han ifølge Tipsbladet til Der Nordschleswiger.

Den 22-årige angriber har ikke været i SønderjyskE i lang tid. Han ankom til klubben i august, og har med sine fem scoringer lagt sig op på siden af AGF’eren Patrick Mortensen på toppen af topscorerlisten.

LÆS OGSÅ: Vejle-topscorer: “Jeg er færdig med at tabe hovedet”

Da SønderjyskE slog Randers FC med 2-1 søndag eftermiddag var Wright igen på tavlen. Ligeledes leverede han også et mål i det foregående opgør mod Brøndby IF.