Manchester City har i de seneste par runder kunne øge deres forspring til de øvrige titelkandidater i den bedste engelske række. Det hænger særligt sammen med, at de øvrige hold har dummet sig, og dermed smidt point, der er vigtige for dem på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Materazzi: Det sagde jeg til Zidane

I skrivende stund kan Manchester City derfor bryste sig af at have hele syv point til Manchester United og Leicester, der er at finde på en delt andenplads. Liverpool er at finde på en fjerdeplads, og har 13 point op til City på førstepladsen.

Ikke nok med det, så har de blå fra Manchester også en kamp i hånden i forhold til de tre hold, der er nævnt herover. Derfor har de faktisk mulighed for at forøge deres i forvejen store forspring.

Til trods for, at han tidligere har givet udtryk for, at man ikke bør se United som kandidater til titlen, ser det nu ud til at han har ændret sit syn på dette.

I hvert fald har han over for BBC gjort det klart, at han ikke har i sinde at give op og blot lade City hive guldet med hjem, uden at få kamp til stregen. Desuden opfordrer han også Leicester til det samme.

"Jeg har sagt, at vi ikke bør snakkes om i titelkampen. Ros til drengene for at sætte os i denne position, vi er i nu. Vi vil ikke lade dem (City, red.) løbe af sted med det, og vi møder dem snart. Vi giver det ikke væk tidligt – det gør vi ikke," sagde Ole Gunnar Solskjær til BBC, og fulgt op med:

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

"Lad os bare opbygge momentum og vinde kampe. De er i god form, så vi og Leicester er nødt til at kæmpe."