Ét af de mest velkendte og mest bemærkelsesværdige øjeblikke i fodboldens historie fandt sted under VM-finalen i 2006. Finalen mellem Frankrig og Italien var endte i forlænget spilletid, og her blev Materazzis provokationer nok for Zidane, der dog reagerede noget uventet.

LÆS OGSÅ: Dembélé åbner op: Sådan er det at spille sammen med Messi

Pludselig valgt den franske stjerne nemlig at nikke italieneren en skalle, hvorefter han blev udvist af dommeren. Frankrig tabte efterfølgende til Italien efter en straffesparkskonkurrence.

I årene efter er der blevet spekuleret meget i, hvad Materazzi egentlig sagde til den nuværende Real Madrid-træner. Det er nemlig aldrig kommet frem – indtil nu.

Nu har han nemlig besluttet at forklare, hvad der skete forud for den voldsomme reaktion fra Zidane. I forbindelse med en Instagram Live, blev Materazzi spurgt ind til, hvad han sagde forud for, at Zidane nikkede ham en skalle.

“Zidanes skalle? Jeg forventede det ikke i det øjeblik. Jeg var heldig med, at hele episoden overraskede mig, for hvis jeg havde forventet sådan en reaktion, havde jeg reageret anderledes, og så er jeg sikker på, at vi begge var blevet sendt af banen,” lagde Materazzi ifølge Indkast ud med at sige, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Solskjær efterspørger større gennemsigtighed i kendelserne i Premier League

“Der havde været en smule kontakt mellem os under kampen. Han havde scoret Frankrigs mål i første halvleg, og vores træner (Marcello Lippi, red.) fortalte mig, at jeg skulle markere ham. Efter den første nærkamp mellem os, undskyldte jeg, men han reagerede på en dårlig måde. De sene tacklinger fra os begge fortsatte, og efter det tredje sammenstød frontede jeg ham, og han sagde ‘Jeg giver dig min trøje senere’, og jeg svarede, at jeg hellere ville have hans søster.”