Der er næppe nogen, der betvivler, at Cristiano Ronaldo er en af de bedste fodboldspillere i verden. Man kan dertil heller ikke benægte, at han er en af de mest populære fodboldspillere i hele verden.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Materazzi: Det sagde jeg til Zidane

Var det noget, man skulle være i tvivl om, har han i hvert fald for alvor slået fast, at han er en meget populær herre. Det har han gjort, da han netop har nået en milepæl, som ingen anden atlet har opnået før ham.

Den populære Juventus-angriber kan nemlig bryste sig af at være den første atlet i historien, der har opnået at have hele 500 millioner følgere på tværs af sine sociale medier. Det er på tværs af henholdsvis Facebook, Instagram og Twitter, at han har dette.

Det er dog ikke blot på de sociale medier, at den portugisiske stjerne formår at dominere. På trods af sin høje alder, er han også fortsat en spiller, der dominerer på banen.

LÆS OGSÅ: Dembélé åbner op: Sådan er det at spille sammen med Messi

Det at have samlet hele 500 millioner følgere på tværs af sine sociale medier må dog siges at være noget at en bedrift at have opnået. Det er selvfølgelig også noget, der vidner om, at han er en seriøs forretningsmanden ved siden af sit erhverv på banen.