Det er ved at være et stykke tid siden, at Manchester United besluttede sig for at skaffe sig af med Jonny Evans. Det er nemlig snart seks år siden, at han blev solgt til West Bromwich, hvorefter han er blevet solgt til Leicester.

LÆS OGSÅ: United-profil forsvarer sig selv: “Jeg er blevet bedre”

Der er sket meget de sidste seks år, og i dag bliver Jonny Evans betragtet som værende en af de bedste midterforsvarere i hele Premier League.

Derfor er der sandsynligvis også mange Manchester United-fans, der mener, at man aldrig skulle have solgt ham. Stod det til Ole Gunnar Solskjær skulle han bestemt heller ikke have været solgt, men derimod skulle han stadig have spillet for United den dag i dag.

“Jonny Evans skulle selvfølgelig have været Manchester United-spiller nu. Men nogle gange tager fodbold dig andre steder hen, når der sker ændringer på trænerfronten,” lød det fra Solskjær ifølge Goal med henvisning til Louis van Gaal, der var manden, der solgte Evans.

I dag kommer Jonny Evans til at stå over for sin tidligere klub, da Manchester United tørner sammen med Leicester i FA Cup’en, hvor de to hold skal konkurrere om kvalifikation til semifinalerne. Kampen får Jonny Evans lov til at spille på hjemmebane, da United er gæsterne.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil ikke kommentere på Pogbas fremtid i Manchester United

“Jeg er sikker på, at Jonny Evans har følelser for Manchester United, og vi har også følelser for ham. Så det er en fornøjelse at se ham spille så godt, som han gør, og vi må bare komme videre,” sagde Solskjær også.