Manchester United-cheftræner Ole Gunnar Solskjær har udtalt, at han sommetider bliver frustreret over Bruno Fernandes’ arbejdsomhed.

LÆS OGSÅ: Fans storroser Manchester United-midtbanespiller

Den portugisiske stjerne leverede en helt fortrinlig præstation i lørdagens opgør mod Everton. Han leverede ikke blot to mål, men også et oplæg i deres sejr på 3-1 på Goodison Park. Hvad det vil sige er, at han faktisk var direkte involveret i alle tre mål, der blev scoret i kampen.

Imidlertid har Solskjær dog givet udtryk for, at spillerens store arbejdsomhed ikke altid er positiv. Han lægger ikke skjul på, at han har meget ros til Fernandes, en han antydede dog også, at den 26-åriges store indsats i sidste ende kan have negativ indvirkning på holdet.

Da han udtalte sig til MUTV, sagde Ole Gunnar Solskjær det følgende: “Fantastisk præstation. Selvfølgelig leder han drengene. Han udviser både lyst og beslutsomhed. Han er overalt på banen.”

Det er dog netop det faktum, at han er overalt på banen, der også kan være frustrerende for Ole Gunnar Solskjær. Han fortæller, at han nemlig sommetider ender med at positionere sig steder på banen, hvor han ikke burde stå. Som følge af dette, misser han afleveringer, han skulle have taget imod.

“Nogle gange frustrerer det mig, da da nogle gange bliver spillet aflevering til positioner, hvor han skulle have været, men ikke er. Men du ved, at når du har nogen, der driver holdet på denne måde, så er du selvfølgelig meget glad,” fortæller Manchester United-træneren også til MUTV.

LÆS OGSÅ: United-fans er uforstående: Hvorfor bruger han ham ikke?

Manchester United er i skrivende stund at finde på 14. pladsen i Premier League-tabellen. Nu er det dog tid til den internationale pause, hvorfor der ikke bliver lavet om på stillingen lige foreløbigt.