I sommer forsøgte Manchester United at få fingrene i flere unge talenter. Et af dem, de forsøgte at få fat i, men som de ikke havde succes med, var Jude Bellingham. På dette tidspunkt tørnede han ud for engelske Birmingham.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Det kom dog tæt på, at han skiftede Birmingham ud med De Røde Djævle, da han blandt andet lagde vejen en tur forbi Manchester Uniteds træningsanlæg. Han endte dog med at afvise Manchester United, og i stedet skifte til Dortmund, der købte ham for ca. 212 millioner danske kroner.

Allerede efter en enkelt sæson i det tyske, kan den blot 17-årige Jude Bellingham dog være på vej væk fra den tyske storklub. Det skriver den tyske avis WAZ.

De økonomiske konsekvenser af pandemien samt placeringen i den tyske Bundesliga, der medfører, at der er en potentiel risiko for, at de ender med at gå glip af europæisk fodbold i den kommende sæson, kan Dortmund være nødt til at sælge ud til sommer. Gør de ikke det, er der en risiko for, at de ikke overlever rent økonomisk.

Derfor har den tyske klub også følt sig nødsaget til at finde en række spillere, som de er villige til at give slip på til sommer. En af de spillere, som de angiveligt har sat på salgslisten er Jude Bellingham.

LÆS OGSÅ: Bayern München-stjernes ekskæreste fundet død: Gik fra hinanden for en uge siden

I og med, at Birmingham sørgede for, at der blev inkluderet en såkaldt videresalgsklausul i aftalen med Dortmund, sidder de sandsynligvis også klar til at følge situationen tæt.