Ole Gunnar Solskjær skulle ifølge London Evening Standard anse Harry Maguire, Virgil van Dijk og Kalidou Koulibaly som de forsvarsspillere, som er de allerbedste i verden, hvorfor der ikke er tvivl om, at Solskjær er fan af sidstnævnte.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Solskjær kan derfor glæde sig over, at Kalidou Koulibaly ønsker at skifte til Old Trafford. Han har været rygtet væk fra Napoli i flere år, men Marca skriver nu, at tiden måske er inde til, at han skifter til Old Trafford.

Der har været et hav af klubber, som har været ude efter Koulibaly i Napoli. Det er dog netop Napoli, der har været problemet for mange, da de har krævet mindst £100 millioner for forsvarsspilleren.

Hans kontakt løber ud med Napoli i 2023, hvorfor de klubber, som er interesserede i at hente ham, vil få bedre og bedre vilkår, som tiden skrider frem.

LÆS OGSÅ: Lingard forhandler med Ligue 1-klub

Det helt store spørgsmål er om Solskjær vil hente Koulibaly inden for den nærmeste fremtid. Solskjær ser ham måske som en af de bedste i verden, men alderen kan være en faktor for United-manageren.