Manchester United-manageren, Ole Gunnar Solskjær, har hintet, at der ikke går længe, før det store talent, Joe Hugill, kan få sin chance på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Solskjær åbner op omkring Bruno Fernandes’ træningsmentalitet

Han scorede hele fire mål i 6-3-sejren over Liverpool i lørdags, da De Røde Djævles U23-mandskab ødelagde ærkerivalerne.

Det var dog et opgør, der fik mere opmærksomhed, end hvad man er vant til. Det skyldes, at det var Amad Diallos først optræden for Manchester United, siden sit skifte til klubben, der hentede ham for £37 millioner i Atalanta.

Det endte med, at den 18-årige Amad Diallo scorede to gange mod Liverpool, og med Manchester United, der blot har hentet ét point i de seneste seks kampe, bør man måske give ham en chance på førsteholdet allerede nu.

“Vi vil give ham tid til at finde sig til rette, og så han kan fortsætte med at udvikle sine færdigheder og blive vant til at være i England.”

Ole Gunnar Solskjær har dog efter kampen sagt, at Joe Hugill er en fantastisk angriber.

“Hvis jeg skal vælge ud fra kampen mod Liverpool, havde jeg valgt Joe Hugill. Han scorer fire gange, og han er en meget god angriber. Jeg vil se frem til at følge ham,” siger Solskjær ifølge Metro.

LÆS OGSÅ: Manchester United sender endnu en afsted: Udlejer talent til Alaves

Manchester Uniteds førsteholds skal i morgen i aktion igen, når de møder Southampton i Premier League.