Manchester United har allerede været aktiv på transfermarkedet denne sommer. De har både hentet spillere og sendt andre spillere afsted. På trods af dette er det ikke sikkert, at de er færdige med deres aktivitet på transfermarkedet i dette vindue.

LÆS OGSÅ: Inter prissætter angrebsstjerne: Så meget skal han koste

Ifølge den pålidelige transferekspert Fabrizio Romano er der især én spiller, der stadig har deres interesse. De Røde Djævle vil nemlig rigtig gerne hente Eduardo Camavinga til klubben. Faktisk kalder Fabrizio Ramano det kun 18-årige talent for en ‘drømmesigning’ for den engelske klub.

Der er dog forlydender om, at Manchester United er opmærksomme på, at den unge franskmanden er i tvivl om sin fremtid. På nuværende tidspunkt spiller han i Rennes, som han potentielt ikke er klar til at forlade endnu.

På den anden side er De Røde Djævle også opmærksomme på, at der er konkurrence fra andre klubber. Det hævdes nemlig, at Camavinga selv har udset sig Real Madrid som sin ‘drømmedestination’. Det er dog ikke noget, der er blevet bekræftet af den 18-årige midtbanespiller.

Flere medier skriver, at Camavinga ikke vil udelukke et skifte til Old Trafford. Hans ønske er nemlig at spille i en af de bedste ligaer i Europa. Det indikerer, at han ikke er fast besluttet på, at det netop skal være Real Madrid og La Liga, der skal være den næste destination.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi og Barcelona opnår ‘total enighed’

Manchester United forventes dog kun at forsøge sig med et køb af Camavinga, såfremt de får solgt en eller flere spillere. Blandt andet er der tale om, at Paul Pogba kan blive solgt til PSG, og United ser angiveligt Camavinga som den ideelle afløser for Pogba.