I og med, at det nu er blevet muligt at tilføje åbenbare talenter til en såkaldt B-liste til Europa League, har Manchester United valgt at benytte sig af muligheden.

LÆS OGSÅ: Southampton vil hente forsvarer i både Manchester United og Liverpool

De har nemlig at benytte denne mulighed, ved at have udtaget den blot 18-årige angriber Anthomy Elanga. Han er blevet udtaget forud for torsdagens opgør i Europa League, hvor De Røde Djævle skal spille mod spanske Granada.

Elanga er dog ikke en hvilken som helst angriber. Derimod er det 18-årige talent af den tidligere Manchester United-spiler Gary Neville blevet kaldt for et ‘mareridt’ for forsvarsspillere.

Derudover har Gary Neville også peget på den kun 18-årige United-angriber som værende den næste Thierry Henry. Det har han gjort, da han mener, at den unge angriber er dygtig til at smyge bolden forbi målmanden. Dertil har han også rost ham for at være god til at sende bolden mod det fjerne hjørne.

LÆS OGSÅ: Vil væk: Disse tre storklubber meldes interesserede i David De Gea

Det er ikke til at komme udenom, at teenageren er en afgørende del af Manchester Uniteds U23-trup. I denne sæson er det nemlig blevet til hele seks mål i 12 kampe for Elanga for U23-truppen.