AS’ skribent David F. Sanchidrián har lavet en lang liste med spillere, der formentlig er fortid i PSG til sommer. Blandt andet Silva og Rabiot. Varane, Allan, Piccini og Biraghi kan være på vej ind. 

Der er store krav i PSG. Den franske hovedstadsklub er godt på vej til at sikre sig sin sjette ligatitel på syv år, og PSG er i finalen i pokalturneringen, hvor de møder Rennes.

Men exit i 1/8-delsfinalen i Champions League betød, at klubben endnu engang ikke indfriede forventningerne i Europa. Derfor er der lagt op til et travlt transfervindue for den velhavende klub, som AS’ faste skribent David F. Sanchidrián skriver i den spanske avis. 

Først og fremmest udløber Adrien Rabiots kontrakt til sommer, så han er snart fortid i klubben. Som erstatning på midtbanen skulle PSG-træner Thomas Tuschel være lun på Evertons 29-årige senegaleser Idrissa Gueye.

Derudover mener Sanchidrián, at også Lyons Tanguy Ndombele, Napolis brasilianer Allan og Manchester Uniteds spanier Ander Herrera skulle stå på Tuschels ønskeliste, hvad angår midtbanespilere. Herrera har også kontraktudløb med United til sommer. 

I forsvaret skulle 34-årige Thiago Silva bevæge sig tættere på pension, og derfor leder PSG efter en erstatning for den erfarne brasilianer. Førstevalget er Real Madrids Raphaël Varane, men franskmanden kan blive svær at vriste fri fra Zinedine Zidanes hold. Varanes frikøbsklausul er på 3,7 milliarder kroner.

Andre alternative skulle være det hollandske stortalent Matthijs de Ligt, men her vil PSG møde konkurrence fra en række europæiske storklubber, som rygtes i forbindelse med Ajax-anføreren. Pariserne vil også tilføje nye backs til holdet, skriver Sanchidrián. Tuchel er angiveligt fan af Valencias Cristiano Piccini, og italieneren kan blive en mulighed, hvis Dani Alves ikke forlænger sin kontrakt med PSG. I venstre side er det sandsynligt, at Fiorentinas Cristiano Biraghi kan være på vej til Paris for en handel, der vil koste klubben cirka 75 millioner i overgangssum. 

Med så mange spillere ind, er der også nogle, der må ud. Thomas Meunier, Julian Draxler, Layvin Kurzawa, Christopher Nkunku og Stanley Nsoki kan ifølge den spanske sportsjournalist være fortid i PSG til sommer, ligesom Gianluca Buffons fremtid i klubben også er usikker.