Som man ser det ske i Manchester United, så er Arsenals fanbase heller ikke tilfredse med deres ejere, Kroenke-familien, hvor utilfredsheden har hobet sig op blandt fansene. De kan dog muligvis se frem til at få en ny ejer i klubben, da en milliardær fra Sverige vil købe klubben.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

Det er Spotify-stifteren Daniel Ek, som også skulle have allieret sig med klublegenderne Dennis Bergkamp, Thierry Henry og Patrick Vieira, der vil forsøge at købe Arsenal.

Det skriver The Telegraph.

Det er sidenhen blevet bekræftet af Daniel Ek selv, at han interessen såmænd er reel, og ifølge Sky Sports har han planer om at afgive et bud, der lyder på 1,8 milliarder pund, hvilket svarer til 15,45 milliarder danske kroner,

Thierry Henry har ligeså bekræftet – også over for Sky Sports – at Daniel Ek mener det seriøst, hvorefter han fortæller, at han inderligt håber, at Kroenke-familien kommer til at kigge på tilbuddet, de får fra Daniel.

“Jeg ved, at en masse folk gerne vil høre om overtagelsen. Det er sandt. Daniel er Arsenal-fan, og han har ikke sagt det for at få opmærksomhed. Han har været Arsenal-fan i rigtig lang tid.”

“Han har allerede taget kontakt til Kroenke-familien, og han har sagt, at han har sikret sig finansiering, så han kan komme med et godt bud.”

LÆS OGSÅ: Avis: United-ejer har ingen intentioner om at sælge

“Nu er de nødt til at lytte. En masse mennesker har skreget, at de vil have ejerne ud. Vi forsøger at tilbyde en løsning, hvor vi involverer fansene og får klubbens DNA tilbage. Der skal selvfølgelig være en dialog, men han har i hvert fald taget kontakt,” fortæller Thierry Henry.