Manchester United og Liverpool er blevet sat i forbindelse med mange forskellige spillere. En af dem, som de er blevet sat i forbindelse med, er RB Leipzigs anfører Marcel Sabitzer. Han har været rygtet til Tottenham, men nu meldes der også om interesse i den 27-årige midtbanespiller fra de to andre engelske klubber.

LÆS OGSÅ: Chelsea og Manchester United tilslutter sig Barcelona i kampen om Valencia-talent

Ifølge det tyske medie Bild er Leipzig bekymrede for at miste Sabitzer for billigt. Det skyldes, at hans kontrakt udløber i 2022, hvilket kan resultere i, at han bliver solgt til sommer. Får de ham ikke solgt til sommer, kan det nemlig blive svært at tjene penge på deres anfører.

Tottenham har i lang tid haft et godt øje til ham, men nu menes både United og Liverpool også at være interesserede. Det menes, at en af de tre klubber skal betale 36 mio. pund, hvis han skal hentes til England. Det er svarende til 313 millioner kroner.

Marcel Sabitzer talte tidligere på måneden med Bild, hvor han gav udtryk for, at han ikke var overrasket over rygterne om hans afsked fra den tyske klub.

“Det er blevet populært at spørge spillerne om deres fremtid, når de har 18 måneder tilbage af kontrakten, men det betyder ikke, at alting er besluttet endnu. Min inderste kreds ved, hvad jeg tænker,” sagde han dengang til Bild.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard åbner op om den svære tid før sit West Ham-skifte

Denne sæson har været en god sæson for den 27-årige. Han står nemlig noteret for syv mål og seks oplæg for RB Leipzig.