Manchester United har fået noget af et dilemma på hænderne, efter at Dean Henderson har fortalt klubben, at han ønsker at skifte, hvis han ikke bliver forfremmet til førstemålmand.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær med store roser til United-midt

Han ønsker altså ikke længere at være back-up for David de Gea.

Det bliver dog svært for Henderson, da han skal kæmpe mod netop David de Gea, og det er ikke nemt for Manchester United, hvis de ender med at bænke David de Gea, som er den bedst betalte spiller i Premier League, hvis man ser bort fra Gareth Bales lejeophold i Tottenham.

Det kan derfor ende med, at han skifter Manchester United ud med en ny klub. Det mener i hvert fald Manchester Evening News.

Det samme skriver Football Insider, og de erfarer, at Tottenham og José Mourinho er favoritterne til at hente ham, hvis han ender med at forlade United. Den 23-årige Dean Henderson skulle nemlig være den oplagte afløser for Hugo Lloris, som til sommer har et år tilbage af sin kontrakt.

Tottenham har altså chancen for at signe målmanden, som de håber, kan blive en langtidsafløser for Lloris, men Manchester United har naturligvis ingen intentioner om at lade ham smutte billigt.

De Røde Djævle vurderer, at han er £40 millioner værd.

LÆS OGSÅ: Solskjær kan få ny chance for at bringe engelsk talent til Manchester United

Hvis Tottenham, eller en anden klub for den sags skyld, henter ham til denne pris, vil han være den fjerdedyreste målmand i historien.