FC Københavns træner, Ståle Solbakken, var irriteret over FC Københavns ”stygge fejl” efter uafgjort hjemme mod Vendsyssel.

FC København formåede ikke at slå Vendsyssel i gårsdagens hjemmekamp i superligaen. Opgøret endte 1-1, og klubben har dermed kun et enkelt points forspring til mestrene fra FC Midtjylland på andenpladsen.

FCKs norske træner var forståeligt nok ikke tilfreds med pointtabet i en kamp, hvor Vendsyssel endda fik en mand smidt lige før pausen, da Francisco Junior fik sit andet gule kort.

”Holdet var præget af de mange stygge fejl. Det var en kæmpe keeperfejl, det var en styg fejl, da vi lavede straffespark, vi lavede også stygge fejl ved flere frispark. Det så ikke godt ud,” siger den 50-årige FCK træner til Ritzau.

Vendsyssel bragte sig foran efter 31 minutter på mål af Moses Opondo efter et drop af FCK-målmand Jesse Joronen.

Vendsyssel havde allerede mulighed for at bringe sig foran i opgøret efter et kvarter, hvor holdet blev tilkendt et straffespark, men Sander Fischer brændte forsøget.

Rasmus Falk udlignede for FC København med en halv time tilbage af opgøret, hvor hjemmeholdet ikke formåede at lukrere på et pres på Vendsyssels forsvar. De nordjyske oprykkere ligger i øjeblikket på en 12-plads i superligaen og har fem sejre efter 23 kampe.

I næste kamp spiller klubben hjemme mod AGF, mens FC København møder bundproppen Vejle i Telia Parken. Der resterer tre runder i superligaens gruppespil, inden klubberne tager fat på slutspillet, hvor de seks øverste hold møder hinanden, mens de resterende otte klubber duellerer om placeringer i den nederste del af ligaen.

Vendsyssel sikrede sig sin første oprykning i landets bedste række, da man sidste år besejrede Lyngby i to playoff-kampe.

Hvis klubben overlever i superligaen, vil det være en overraskelse for mange, da klubben inden sæsonen var klar favorit blandt mange bookmakere til at rykke ned.