Raheem Sterling har længe været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og Manchester City-stjernen er ikke afvisende over for tanken. 

Raheem Sterling har kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2023. Derfor kræver det formentlig et voldsomt millionbeløb at købe den målfarlige offensivstjerne fri af sin engelske arbejdsgiver. Men som den spanske avis AS skriver, har den engelske landsholdsspiller været i søgelyset hos Real Madrid en rum tid efterhånden. I et interview med samme avis taler Raheem Sterling da også i flotte vendinger om den spanske kongeklub. 

”Det er en af de der ting … Lige nu er jeg i City, og det er jeg rigtig glad for. Men Real Madrid er en fantastisk klub. Når man ser den hvide trøje, ved man præcist, hvad klubben står for. Det er massivt,” siger den 25-årige spiller med de jamaicanske rødder. 

Raheem Sterling understreger dog også, at han må respektere, at han er på kontrakt med Manchester City. De to mandskaber tørner sammen i 1/8-delsfinalerne i Champions League i næste uge. Og Sterling ser frem til dysten, som kommer efter en periode, hvor hans klub er blevet hægtet af i kampen om det engelske mesterskab. 

”Jeg nyder øjeblikket, selvom tingene ikke er gået efter planen i ligaen på det seneste. Vi har en fantastisk mulighed i Champions League, men som sagt er Real Madrid en fantastisk klub, og der er godt vejr i Spanien, men jeg er ret glad for at være i City,” siger han til AS.

Manchester City fik for nylig en alvorlig hovedpine, da UEFA tildelte klubben en to-årig karantæne fra deltagelse i europæiske klubturneringer, som gælder fra næste sæson. City har meldt ud, at de vil anke dommen, der kommer på baggrund af sager om manglende transparens med klubbens økonomi og brud på FIFA Financial Fair Play-regler. 

Læs 112 nyheder på https://politirapporten.dk