FC Barcelona har fået et godt øje til Aston Villa-profilen, men Steven Gerrard er ikke interesseret i at give slip på ham.

Den spanske storklub har fået et godt øje til Aston Villa-talentet Carney Chukwuemeka, som de har et ønske om at hente til Camp Nou denne sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil betale stort beløb for Milan-profil

Den kun 18-årige midtbanespiller har gjort sig selv positivt bemærket i denne sæson, hvor han har spillet 969 minutter på tværs af 21 kampe, hvori han har bidraget med 2 mål og 3 oplæg.

Hans flotte præstationer har dog ikke kun skabt interesse i Barcelona. Efter sigende holder både Liverpool og Chelsea også et vågent øje med den unge midtbanespiller.

Den spanske klub skulle dog være en af favoritterne til at sikre sig det store talent, da Barca-direktør Mateu Alemany allerede har holdt det første møde med Chukwuemekas repræsentanter. Det skriver Fichajes og Mundo Deportivo.

Hvad der dog kan vise sig at sætte en stopper for, at Barcelona ender med at hente ham denne sommer er, at Aston Villa-træner Steven Gerrard ikke ønsker at slippe ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona tilbudt PSG-stjerne som Ousmane Dembélé-afløser

Omvendt har han kun kontrakt frem til juni 2023, hvorfor denne sommer er sidste chance for Aston Villa, hvis de vil være sikker på, at de får penge for den 18-årige Chukwuemeka.