Der er stor tvivl om Christopher Nkunkus fremtid, da der har været et utal af rygter om, at han er på vej væk fra tyske RB Leipzig.

Den 24-årige stjerne er blevet kædet sammen med en lang række klubber i løbet af de seneste måneder. Blandt andet er han blevet rygtet til både Manchester United, Barcelona og Chelsea.

LÆS OGSÅ: Sagaen er slut: Ousmane Dembélé forlader Barcelona

Især sidstnævnte skulle dog have stor interesse i at hente ham, og håber, at de kan lokke ham til Premier League allerede denne sommer. Det skriver 90min.

Det kræver dog, at de kan overtale ham til at opgive sine forhandlinger med RB Leipzig, der forsøger at få ham til at skrive under på en ny kontrakt, der løber til længere end juni 2024.

Den franske stjerne, der for nylig vandt ‘Player of the Season’ i Bundesligaen, har dog i lang tid været kædet sammen med et skifte væk fra RB Leipzig, hvorfor det bestemt ikke kan udelukkes, at det vil ske denne sommer.

Hvis Chelsea skal gøre sig forhåbninger om at hente Nkunku, er det dog forventeligt, at den store tegnebog skal frem. Ifølge Transfermarkt har han nemlig en markedsværdi på 65 mio. euro, men prisen kan blive endnu højere.

LÆS OGSÅ: Ny ejer giver Thomas Tuchel enormt transferbudget

Heldigvis har Thomas Tuchel dog fået et stort budget at lege med denne sommer, efter den engelske klub har skiftet ejer. I stedet for Roman Abramovich er det nu Todd Boehly, der ejer klubben.