Barcelona-angriberen fortæller, at han ikke vil juble, hvis han scorer mod sin tidligere klub i aftenens semifinale i Champions League på Anfield. 

Luis Suarez var en populær mand i Liverpool, inden han forlod klubben og skiftede til Barcelona i 2014. Han nåede at score 82 mål på fire sæsoner og havde ikke overraskende en stor stjerne hos klubbens tilhængere. 

I aften, når den 32-årige angriber skal forsøge at hjælpe Barcelona i finalen i Champions League i returopgøret i semifinalen, har han derfor ikke tænkt sig at juble, hvis han sender bolden i mål. I den første kamp, der endte med en 3-0-sejr til Barcelona, var Suarez eller på pletten med en scoring, og han jublede da også.

”Folk, der kender til fodbold og elsker sporten, forstår godt, hvorfor jeg jublede i sidste uge. Men det er klart, at hvis jeg scorer i aften, vil jeg ikke juble på samme måde,” siger han til BBC Sport. 

”Jeg tror godt, at folk er bevidste om det arbejde, jeg udførte, mens jeg var her. Jeg tror, der bliver flere klapsalver end pibekoncerter. Der kan godt være nogle stykker, der ikke er glade, men de fleste vil være glade og taknemmelige,” siger uruguayaneren med henvisning til hjemmeholdets tilskuere og deres reaktion på hans tilstedeværelse på banen i aftenens kamp.

”Jeg har meget stor respekt for Liverpools fans. Da jeg var anfører i Liverpool, var det en af de perioder i min karriere, som jeg er mest stolt af. Det er noget, jeg aldrig glemmer. At jeg nu spiller i Barcelona, er på grund af min tid i Liverpool, og hvad den tid gjorde ved mig,” siger Luis Suarez til det engelske medie. 

Liverpool – Barcelona bliver sendt på 3+ i aften klokken 21. Her skal hjemmeholdet score minimum fire mål, hvis Jürgen Klopps tropper skal i finalen i Champions League.