Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, lægger ikke skjul på, hvad han tænker om myndighederne, som onsdag forlængede restriktionerne.

Det betyder, at de danske stadions må forblive mennesketomme lidt endnu.

Det blev onsdag bekræftet, at de nuværende restriktioner bliver forlænget til 31. oktober.

Det er Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, dog slet ikke tilfreds med. Han mener, at de forsvarlige løsninger, som man tidligere har præsenteret, bliver ignoreret,

“Det er rystende så lidt, man interesserer sig for de beskæftigelsesmæssige- og økonomiske begrænsninger af coronavirussen”.

Myndighederne nægter at lytte

Claus Thomsen mener ikke, at myndighederne lytter til, at der findes løsninger, som gør, at man forsvarligt kan afvikle en fodboldkamp med tilskuere.

“Man interesserer sig rystende lidt for dem, der har løsninger, som forsvarligt kan eksekveres uden unødig fare for smittespredning. Man tager ikke de dokumenterede faktuelle forhold i mente,” udtaler Claus Thomsen til Ritzau.

Restriktionerne er blevet forlænget til 31. oktober, og det betyder, at tre Superliga-runder vil blive ramt. Det vil ramme alle kampe i de to førstkommende runder, mens to kampe i den tredje runde spilles før og på den 31. oktober.