Det er et klassisk jysk lokalopgør, der runder første runde i Superligaen af. Selvom AGF er storfavorit, så har første runde i den bedste danske række leveret et par gedigne overraskelser, så måske har vi en overraskelse mere i posen?

Kampfakta:
Kampstart: Mandag klokken 19.00
Spillested: Ceres Park, Århus
Dommer: Sandi Putros
På TV: TV3 Sport

Det er to klubber, der møder til kamp helt frisk fra fad. Selvom AGF måtte sige farvel til sidste sæsons store profil Mustapha Bundu og Jakob Ankersen, der sluttede rigtig stærkt af, så virker AGF ikke som et svække hold. Tværtimod.

Det er lykkedes for holdet i Smilets By at skrive en kort kontrakt med Mustafa Amini ligesom Patrick Olsen blev hentet ind på en rekordtransfer fra Aab. Ligeledes lykkedes det for AGF at forlænge lånet af Kevin Diks.

Holdet startede stærkt i Europa, hvor finske FC Honka rendte ind i en øretæve. Nu står holdet så klar til at møde Vejle, der var suveræn oprykker fra første division.

Med AGFs offensive udmelding om en målsætning om top seks og gerne medaljer, så må en sejr i dag være det eneste, der tæller.

Selvom Vejle er oprykker, så er holdet fra Nørreskoven ikke et automatisk nedrykkerhold. Mange spår Vejle til at klare sig godt i sæsonen, og med en god stabilitet og gode transfers, så står de røde djævle stærkt til en sæson, hvor det er godkendt, hvis de bare overlever.

Kampen afvikles i lækkert sommervejr for et næsten udsolgt stadion, der i disse coronatider kan rumme omkring 9000 tilskuere.

God kamp.