Der er naturligvis mange, der vil argumentere for, at Bruno Fernandes er Manchester Uniteds bedste spiller i denne sæson. Han har mere eller mindre båret holdet på sine skuldre, hvorfor han naturligvis fortjener en løn, der vidner om netop dette.

LÆS OGSÅ: Scholes er uenig i udbredt påstand om Manchester United

Der er dog alligevel hele seks spillere på Old Trafford, der tjener end bedre hyre end Bruno Fernandes, der står noteret for at modtage en ugeløn på 862.000 kr.

Det kan dog snart være fortid, mener The Sun. De skriver således, at Bruno Fernandes kan ende med at få fordoblet sin løn, så han altså tjener 1,7 millioner kroner om ugen.

Bruno Fernandes, der skiftede til Manchester United fra Sporting i januar 2020, står notert for at have scoret 34 mål i 62 kampe for Manchester United.

Det er blandt andet David de Gea, der er foran Bruno Fernandes i lønbogen. Han er dog den bedst betalte spiller i Manchester United, da han tjener 3,2 millioner kroner om ugen.

LÆS OGSÅ: Ronaldo er blevet tilbudt stort millionbeløb: Nægter at lave særlig reklame

Paul Pogba kommer ind på andenpladsen, da han tjener 2,5 millioner kroner om ugen. Men også Anthony Martial, Edinson Cavani, Marcus Rashford og Harry Maguire tjener mere end Bruno Fernandes.