Ter Stegen: Reus vil være fantastisk at få til FC Barcelona

Redaktionen — 28. feb 2019 13:01
OLBIA, ITALY - MAY 13: Marco Reus (R) exercises with Marc-Andre ter Stegen during a Germany training session at Campo Sportivo Comunale Andrea Dora on May 13, 2012 in Olbia, Italy. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Barcelona-målmanden fortæller, at han vil elske at spille på hold med sin landsmand, der i øjeblikket brillerer hos Borussia Dortmund. 

Marco Reus er en af de allerstørste profiler i Bundesligaen, og Dortmunds offensive midtbanespiller har indtil videre nettet 13 gange i ligaen for det aktuelle tophold i Tyskland. Reus´præstationer har fået hans landsmand og landsholdskollega, Marc-Andre Ter Stegen, til at melde ud, at kreatøren vil være en fantastisk mand at have på holdet i FC Barcelona

”Hvilken type bold spiller han? Hans stil er sindssyg. Reus vil være en fantastisk spiller i Barca. Jeg er sikker på, at han kan spille i en større klub (end Dortmund), men han er glad for at spille der, fordi hans familie er i byen. Det har altid været vigtigt for ham.” siger den tyske målmand til DAZN ifølge Goal og understreger samtidig, at han har forståelse for Reus´ prioriteter. 

”Han er en fyr, som kan spille for hvilken som helst klub. Men han er også en fyr – og det skal man respektere – der altid har sagt, at han vil blive, hvor han føler, at han hører til, og hvor hans familie er, og hvor han har støtte. Det synes jeg er en fantastisk beslutning af en fantastisk fyr.”

I samme interview kommer målmanden også ind på udviklingen for en anden af hans landsmænd, Mario Götze, der vendte hjem til Borussia Dortmund i 2016 efter et knapt så succesfuldt ophold hos rivalerne fra Bayern München. 

”Det glæder mig, at Götze er tilbage på rette spor. Det har været en stor lettelse for ham. Tingene er gået godt bag kulissen, og det er fantastisk at se, at han er tilbage, hvor han hører til.”

Götze har kæmpet sig tilbage på holdet i Dortmund efter blandt andet at have døjet med en række skader. 

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere