Der er en helt særlig detalje i de igangværende forhandlinger mellem den tidligere FCK-spiller og hovedstadsklubben.

Det er ingens næse gået forbi, at der skal udfyldes et hul på midtbanen i hovedstadsklubben efter de vinkede farvel til deres græske anfører Carlos Zeca.

Og FCK er angiveligti intense forhandlinger med Sevilla om at bringe den tidligere klublegende, Thomas Delaney, tilbage til Danmark.

Det løfter B.T. sløret for.

Men det stopper ikke her.

Thomas Delaney, som tidligere har haft en markant rolle i FC København, kan potentielt vende tilbage til klubben uden nogen overgangssum.

For selvom FC København oprindeligt forsøgte at leje Delaney, blev dette forslag afvist af Sevilla. Den spanske klub er mere interesseret i en permanent aftale eller et lån med en forpligtelse til køb. Dog er der en interessant vending: Sevilla er villig til at lade Delaney gå transferfrit, men kun til FC København, og kun hvis en permanent aftale kan indgås denne sommer.

Og på trods af, at det ikke er første gang at Thomas Delaney har været på FC Københavns radar, så lader det til at der for alvor er lagt i kakkelovnen til et skifte. I januar overvejede klubben at hente ham tilbage, men han endte med at tilbringe et halvt år i Hoffenheim i Bundesligaen.

Og nu ser det eftersigende ud til, at en retur til FC København kan blive en realitet.